Skønhedsklinik Rødovre

Skønhedsklinik i hjertet af Rødovre

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos Wanna Shine skønhedsklinik i Rødovre. Klinikken er beliggende på tårnvej 237, hvor der er gode parkeringsmuligheder. Efter du har modtaget en af vores skønne behandlinger, kan du gå i Rødovre Centrum, som ligger 500 meter nede af vejen. Vi har skabt et fredeligt helle midt i Rødovre by, der er fyldt med forkælelse og velvære.

På skønhedsklinikken i Rødovre vil du blive mødt af vores smilende personale, som vil gøre sit bedste for at få dig til at føle dig afslappet. Inden behandlingen tager vi en kort snak, hvor vi gennemgår dine formål med behandlingen. Det kan være forskelligt fra person til person, om man ønsker en behandling som bare er en afstressende input i en travl hverdag, eller om man søger en specifik behandling, som skal medvirke til sundere hud. I topmenuen, finder du oversigten over vores forskellige behandlinger.

Ansigtsbehandling i Rødovre

Hos Wanna Shine er vi specialister i ansigtsbehandlinger i Rødovre. Vi starter ud med at lave en hudanalyse, hvorefter vi udvælger den rigtige behandling. Alt efter hvilken behandling vi i samarbejde vælger, kan du både få renset huden i dybden, få mere glød og færre dybe rynker, ligesom at både krop og ansigtshud kan blive fastere. Har du blot brug for ren wellness afslapning og masser af fugt til huden, er dette også en mulighed. Man behøver ikke at have et problem for at få en ansigtsbehandling. Vi tilbyder ansigtsbehandlinger til alle hudtyper.

Book tid til din næste behandling

Har du spørgsmål til en specifik behandling, er du meget velkommen til at kontakte og på mail: INFO@WANNASHINE.DK eller på telefon +45 36 70 42 00. Ved du allerede nu hvilken behandling du skal have, kan nemt booke behandlingen i dag.

Book tid her
Kontakt