Micro-needling (SkinPen) i København -Teenage Ansigtbehandling | Hailey Bieber negle eller Glazed Donut negle?

Afbudspolitik hos Wanna Shine

Hvis du har booket en tid, som ikke passer alligevel, hjælper vi gerne med at ændre eller aflyse din tid. Vi er meget forstående over for sygdom, når der meldes afbud, men vi er strenge med forglemmelser og udeblivelser. 

Afbud sker SENEST 24 timer før din behandling – ring til os på 36704200, send en mail eller kom forbi klinikken for at afmelde din tid. Hvis du vil aflyse søndag, skal det gøres online eller ved at skrive en mail til info@wannashine.dk.

Ved afbud gør vi opmærksom på vores afbudspolitik, som du også bekræfter, når du booker din tid online:

50% af behandlingens pris opkræves hvis afbud sker senere end 24 timer før.

100% af behandlingens pris opkræves ved udeblivelse eller forglemmelse.

OBS: Du kan ikke besvare de automatiske SMS’er og mails fra vores system.

Vi gør, hvad vi kan for at minde vores kunder om tiderne. Vi sender mail og SMS bekræftelse 24 timer før, så I kan nå at aflyse behandlingen, hvis tiden ikke passer. Dog er mail og SMS kun en reminder, der bliver sendt ud automatisk fra vores system og de kan ikke besvares. Vi tager også forbehold for systemfejl og opkræver stadig gebyr ved udeblivelse eller forglemmelse, så noter selv din booking i din egen kalender. Vi gør opmærksom på at vores afbudspolitik gælder begge klinikker, både på Frederiksberg og i Rødovre.

Det har været en svær tid med corona for mange virksomheder også for vores. Vi vil rigtig gerne passe på vores kunder og os selv, og vi opfordrer selvfølgelig alle til at melde afbud ved corona symptomer. 

Desværre oplever vi mange sene afbud fra vores kunder, hvilket gør at vi dagligt står med huller i kalenderen! Tøv ikke med at kontakte os spontant, vi har ofte ledige tider på dagen.

Kontakt os
Kontakt