Micro-needling (SkinPen) i København -Teenage Ansigtbehandling | Hailey Bieber negle eller Glazed Donut negle?

Nimue Keep It Clean ansigtsbehandling

Få en lækker dybderensende ansigtsbehandling på en af vores skønhedsklinikker på Frederiksberg og i Rødovre. Klinikkerne både i Rødovre og Frederiksberg ligger tæt på København, tæt på offentligt transport og med gode P muligheder.

Allerede efter første ansigtsbehandling vil du se markante resultater, og ud over det har du mulighed for at købe en række Nimue-hjemmeprodukter, så du kan fortsætte med at pleje og forkæle din hud.

Når du kommer ind byder vi dig velkommen, og følger vi dig ind i et behageligt, og hyggeligt rum. Her starter vi med at fortælle dig kort om behandlingen, hvor efter du kommer op på en briks og får en grundig hudanalyse, så du får den mest optimale ansigtsbehandling tilpasset din hud. Derefter går din behandling i gang, og du skal bare nyde en time fyldt med velvære.

Nimue keep it clean har mest fokus på dybderens, hvor din hun bliver renset igennem, produkter vi bruger er baseret på frugtsyre som trænger dybt ned og renser i dybden.

Nimue Keep It Clean ansigtsbehandling indeholder:

  • Afrensning
  • Massage med enzymepeeling under damp
  • Hudanalyse
  • AHA 15% (Frugtsyrekompleks)
  • Dybderens
  • Maske
  • Varmt kompres
  • Afsluttende produkter
  • Råd og vejledning til behandlinger og hjemmepleje
Ring til os

Priser på Nimue Keep It Clean

Nimue Keep It Clean (60 min. pr. behandling) 555 kr.
Book tid her

Hvorfor få en ansigtsbehandling?

Vil du forkæle dig selv med en dybderensende ansigtsbehandling? Så besøg os på en af vores klinikker nær København, og få en time, hvor det kun handler om dig.

Vi giver dig en ansigtsbehandling med Nimue hudplejeprodukter, og du vil gå fra vores klinik med følelsen af, at din hud er renset helt igennem. Vi er placeret på Frederiksberg og i Rødovre med gode transport og P muligheder.

En dybderensende ansigtsbehandling hos os er mere end blot effektiv for din hud – behandlingen er også afslappende, og du kommer helt ned i gear.

Læs mere om Nimue-hudplejeprodukterne og fordelene ved at få en dybderensende ansigtsbehandling med frygtsyre nedenfor, eller book tid allerede nu ved at følge linket til vores online bookingsystem.

Book tid her

Masker og serums man kan tilføje:

TDS serum er en mere intensiv serum, som arbejder dybere med flere ingredienser. De findes til alle hudtyper og er et rigtig godt supplement til en ansigtsbehandling der trænger til et ekstra boost.

Alginate Mask er en intensiv algemaske med grøn te & marine ekstrakter som fugter, lindre & beroliger huden

Hyaluronsyre gel er rigtig god til at kombinere de behandlinger som er meget aktive for at give huden ekstra fugt & reparere. Den trækker vand ind i cellerne & er dermed også med til at udfylde hudens struktur

Collagen Face Mask er en maske rig på kollagen, du får intensiv fugt i de dybere hudlag som medfører øget fasthed, fylde & opstramning

Super fluids forstærker effekten af en hvilken som helst professional behandling og indeholder høj koncentration af aktive ingredienser.

Ring til os
Kontakt

Vores dybderensende ansigtsbehandling vil gøre underværker for din hud – uanset din hudtype

Mange tror fejlagtigt, at frugtsyrebehandlinger ikke er for alle. Men frugtsyre er faktisk en af de mest veldokumenterede ansigtsbehandlinger, du finder på markedet.

Uanset hvilken hudtype du har, vil du få gavn af en frygtsyrebehandling – også selvom din hud er sart. Nimue indeholder AHA-frugtsyren, men er din hud sart, giver vi dig en ansigtsbehandling med PHA-frugtsyre.

Forskellen på de to er, at PHA er en mildere udgave af AHA.

AHA trænger dybt ned i din hud, fjerner døde hudceller og stimulerer dannelsen af nye hudceller, samtidig med at den binder fugten i din hud. Det betyder, at din hud allerede efter første behandling vil se friskere og mere strålende ud.

AHA er et vidundermiddel mod tør og ældet hud, og den virker også fantastisk mod akne.
PHA har de samme egenskaber som AHA, men denne frugtsyre er mildere ved din hud. Det betyder, at en dybderensende ansigtsbehandling med PHA også kan bruges af dig, der har rosacea – og måske endda afhjælpe det lidt.

Så for at konkludere: Uanset hvilken hudtype du har, har du muligheden for at forkæle dig selv med en afslappende og effektiv dybderensende ansigtsbehandling på vores klinik i Rødovre eller på Frederiksberg.

Du booker tid i vores online bookingsystem eller ved at ringe direkte til en af vores klinikker nær København på telefon 36704200.

Hvad er Nimue?

Nimue er en hudplejeserie med et højt indhold af aktive frugtsyrer fra Sydafrika. Når du bruger Nimue-produkterne, vil du meget hurtigt se en ændring af din hud; aldringstegn bliver mindsket, acne vil reduceres, ar vil blive mindre synlige og hyperpigmentering vil lysnes.

Uanset hvilken problemstilling, du døjer med, vil Nimue være din metode til at mindske det.

Læs mere om Nimue ved at følge linket her »

Hold en pause fra din travle hverdag og nyd en time med ren selvforkælelse

Prioritér dig selv og book tid til en afslappende dybderensende ansigtsbehandling på vores klinikker i Rødovre og på Frederiksberg – vi glæder os til at tage godt imod dig og give dig en fortryllende ansigtsbehandling med Nimue.

Book tid ved at følge linket her »

Eller ring til os på telefon 36704200 og så finder vi en tid sammen. Du bruger det samme nummer uanset om du ønsker at få fat i os på Frederiksberg eller i Rødovre.