Micro-needling (SkinPen) i København -Teenage Ansigtbehandling | Hailey Bieber negle eller Glazed Donut negle?

Effektiv hårfjerning til uønsket hårvækst hos mænd

Hos WannaShine har vi udført flere voks behandlinger på mænd, siden vi åbnede vores klinik i 2007.

Hvorfor vi kan sige, at vores behandling med voks af ryg på mænd er et af vores specialer. Vi tilbyder derudover voksbehandling på skulder og bryst. Til næse, øre og bryn benytter vi Lycon voks, som er mere skånsom på ansigtes mere sarte områder. Lycon er en af de mest skånsomme hårfjerningsmetode og fjerner hår effektivt. Ydermere kan Lycon fjerne hår helt ned til 3 milimeters længde.

Hos os bliver voksbehandlingen på mænd udført med en rulle voks, som påføres opvarmet på de områder, hvor hårfjerningen ønskes. Hefter trækker vi voksen af, så hårene hives ud af selve hårskallen. Hvilket resultere i at huden er glat og blød. Voksbehandlingen er ikke smertefri, men hurtigt overstået og glemmes hurtigt. Det anbefaldes at gentage behandlingen igen efter 4 uger, hvilket er den oplevelse vi har set hos vores kunder.

Vi anbefalder voksbehandlinger til mænd, som synes at de har for meget hår på eksempeltvis skuldre, ryg, bryst, lænd, næse eller øre. En af fordelene ved behandling med voks er at hårene tager længere tid om at vokse ud, og at de voser blødere ud, uden at stikke. Hvilket opleves i højere grad med en skraber eller barbermaskine.

Book tid her

 

Priser på Wax Men

Ryg, bryst, mave, ben, næse og øre
Ryg inkl. skuldre 350 kr.
Ryg inkl. skuldre, ny kunde (ved første behandling eller pause over 12 uger) 385 kr.
Bryst 250 kr.
Mave 250 kr.
Bryst & Mave 375 kr.
Næse eller øre 125 kr.
Næse og øre 225 kr.
Book tid her
Kontakt