Micro-needling (SkinPen) i København -Teenage Ansigtbehandling | Hailey Bieber negle eller Glazed Donut negle?

Negle behandlinger i Rødovre og på Frederiksberg nær København

Hvilke negle behandlinger tilbyder vi?

Vores negleteknikere tilbyder forskellige typer af neglebehandlinger alt fra: -Manicure, som er en behandling af egne negle, hvor pleje af naturlige negle er i fokus -Forlængelse af negle med gele, nogen kalder det påsætning -Forstærkning med gele, hvor dine negle får gele på, som gør den stærkere, så den kan vokse -Negle opfyldninger

Alt efter hvad du har lyst til kan vi finde en negle behandling som passer til dig på en af vores negleklinikker på Frederiksberg og i Rødovre. Neden for kan du læse forklaring om hver behandling ved at klikke på felterne nedenfor.

OBS! Hvis du ønsker at bestille tid til Avanceret Nail Art, Babyboomer look eller reparation af negle, bedes du ringe til os på +45 3670 4200 da der sættes tid af alt efter opgaven.

Gelé negle

Læs mere

Gel lack

Læs mere

Manicure

Læs mere
Kontakt

Gele Negle

Forstærkning af egne negle  – 75 minutter 625 kr.
Gele negle med tipper & farve, fransk eller natur look – 90 minutter 900 kr.

Opfyldning

Opfyldning med farve, fransk eller natur look – 90 minutter 625 kr.
Fjernelse af gele/bio, lavet hos os – 30 minutter 250 kr.
Fjernelse af gele, lavet et andet sted – 30 minutter 350 kr.
Fjernelse af gele (lavet hos os eller andet sted) incl manicure- 60 minutter 550 kr.
Reparation af 1 negl (lavet hos os) 50 kr.
Reparation af 1 negl (lavet et andet sted) 125 kr.
Book tid her

 

Vi tager 10 kr. gebyr i hyiejnetillæg når du får behandlinger hos os. Tillægget skyldes den ekstra beskyttelse som mundbind, sprit, handsker, engangspapir samt den tid vi bruger på at gøre ekstra rent inden du kommer til behandling.

Tillægget gælder alle behandlinger, men har du flere behandlinger på samme tid hos samme behandlerbetaler du en gang. Tillægget gælder ikke salg af produkter og gavekort.

Hvorfor vælge os?

Wanna Shine negle pigerne har siden 2007 kunne glæde sine kunder med fantastiske smukke & holdbare gele negle. Vi har mange års branche erfarring og vores håndværk vidergives fra den ene negletekniker til den næste. Vores kunder er i fokus og vi stræber os på at lytte og opfylde vores kunders behov.

Vi er som regel mange neglepiger på arbejde, dette giver fleksibilitet til dig som kunde, da vi er gode til at dække os ind under sygdom, eller hvis du kommer forbi med en knækket negl, vi hjælper hinanden som kollegaer, så der altid er tid til dig og dine negle…

Vores kunder er faste kunder, som er kommet hos os i mange år, men vi har altid plads til nye, så du skal ikke være bange for at kontakte os. Vores arbejdsmiljø er godt, vores motto er “vi elsker negle” vi handler altid ud fra at vi yder det bedste vi kan- hver gang!!! Vi har en positiv tone mellem kollegaer og privat forhold til vores kunder, da mange af vores kunder har gået hos os i mange år.

Dette giver en løs og hyggelig stemning i klinikken. Proffessionelt udvikler vi os løbende ved at være på negle kurser & forsøger altid at følge trenden, om det så har været populært med franske gele negle med tipper, naturlige forstærkninger af negle, eller farvet geleér i sæsonens farver.

Ønsker du at se en overordnet prisliste med vores behandlinger (deriblandt negle) kan du klikke her…