Micro-needling (SkinPen) i København -Teenage Ansigtbehandling | Hailey Bieber negle eller Glazed Donut negle?

Lash Lift:

Få bambiøjne på under en time på vores klinik i Københavnsområdet

Vil du også have et super forførende blik, men er lash extensions ikke noget for dig? Så anbefaler vi dig, at du besøger vores klinik i Rødovre i cykel afstand fra København og vores nye klinik på Frederiksberg – og får et Lash Lift. Et Lash Lift er et løft af dine egne vipper, og du får et helt naturligt look med smukke vipper, der både syner længere og mere voluminøse.

Samtidig får du et smukt løft af dine vipper, så dine øjne også vil fremstå større og klarere. Når du får et Lash Lift hos os, tilbyder vi dig også at farve dine vipper, så du kan nyde en hverdag uden lash extensions, mascara og vippebukker – i helt op til 8 uger.

Få friheden i at slippe dine lange morgenrutiner – book tid til et Lash Lift med eller uden farvning af dine vipper i vores online bookingsystem.

Book tid her

Priser på Lash Lift

60 min. pr. behandling
Lashlift uden vippefarve 485 kr.
Lashlift incl. vippefarve 545 kr.
Book tid her

Sådan udfører vi Lash Lift på vores klinik i Rødovre nær København

Lash Lift er en skånsom metode modsat de konventionelle vippebuk. Den tager cirka 1 time og minder om en vippefarvning med lidt flere trin. Lash Lift-metoden går ud på, at vi forsigtigt fastgør dine vipper på nogle bløde silikoneforme, efter vi har renset dem grundigt. Bagefter behandler vi dine vipper med to forskellige væsker, som får dem til at holde den smukke, buede form.

Ønsker du at få farvet dine vipper, gør vi det bagefter, og så afslutter vi med en nærende vippeolie, som både vil mætte dine vipper og lukker skællaget, hvilket giver den sundeste behandling. Vi anbefaler dig at undgå mascara de første 24 timer efter behandlingen, og ud over det bør du også undgå slid som for eksempel vand, sauna, hård træning og lignende, som kan få bukket til at aftage. På den måde sikrer du dig, at dine vipper forbliver flotte og buede.

Ud over det vil vi også anbefale dig at få et nyt vippeløft 4-5 uger efter det første for at beholde den bedste effekt og det smukkeste buk. Vær dog opmærksom på, at nogle hårstrukturer kan have svært ved at tage imod Lash Lift-behandlingen, men har du sunde, stærke vipper, bør du ikke opleve det.

Lash Lift er den mest skånsomme vej til intense øjne

Ved almindelig vippepermanent kan du risikere, at dine vipper bliver krøllede eller ”frizzede”, fordi behandlingen er hårdere end et Lash Lift.

Overvejer du vippeextensions, fordi du ikke synes, dine egne vipper er lange eller fyldige nok, så vær opmærksom på, at nogen oplever allergiske reaktioner ved limen, eller at deres egne vipper bliver udsat for slitage, så de falder af. Vi vil gerne rådgive dig i, hvad der er den bedste løsning, så du får smukke, fyldige vipper og et vågent og intenst blik.

Derfor er du altid velkommen til at ringe til en af vores klinikker på Frederiksberg eller i Rødovre nær København på telefon 36704200 og få et godt vipperåd med på vejen. Ellers er du velkommen til at booke din tid til et Lash Lift allerede nu.

Book tid her
Kontakt