Micro-needling (SkinPen) i København -Teenage Ansigtbehandling | Hailey Bieber negle eller Glazed Donut negle?

Bryn & Vipper

Bryn & Vippebehandlinger

Når du får farvet og rettet dine bryn hos os vil du opleve, hvor imponerende en forskel denne behandling gør for dit ansigt. Retning af bryn udføres hos os med pincet, lycon voks, nogle gange med begge og er du heldig at komme til behandling hos Büsra, kan du prøve, threating metoden.

Det kommer an på, hvor kraftig hårvækst du har, hvor sensitiv din hud er, og hvad du selv helst foretrækker.

Når vi vælger farven på dine øjenbryn, tager vi udgangspunkt i dine egne farver, så resultatet altid komplementerer dig og giver dig et ønsket resultat, nogen ønsker naturblond, andre sort.

Du behøver derfor ikke at være bange for, at dine øjenbryn bliver alt for mørke – med mindre DU selv har et ønske om dette.

Mange gange oplever vi, at kunder, der prøver farvning af bryn (og farvning af vipper) har det bedst med en lysere tone, som farvemæssigt ikke er så langt væk fra det, man er vant til.

Med tiden, når man prøvet det et par gange bliver man lidt mere modig og ønsker en dybere farve til sine bryn. Vi har både faste kunder, som går hver 3-4 uge for deres bryn, samt dem, som kombinere det med andre behandlinger hos os og får det ordnet i forbindelse med en ansigtsbehandling, eller når de alligevel kommer til negle.

Priser på behandlinger

Vippeløft uden farve 485 kr.
Vippeløft med farve 545 kr.
Retning af bryn 135 kr.
Farvning af bryn 125 kr.
Farv. & retning af bryn 225 kr.
Farvning af vipper 150 kr.
Farv. af bryn & vipper 210 kr.
Farv. & ret af bryn & vipper  310 kr.
Farv. & ret af bryn & vipper i forb. med ansigtsbehandling 195 kr.
Book tid her

Vi tager 10 kr. gebyr i hyiejnetillæg når du får behandlinger hos os. Tillægget skyldes den ekstra beskyttelse som mundbind, sprit, handsker, engangspapir samt den tid vi bruger på at gøre ekstra rent inden du kommer til behandling.

Tillægget gælder alle behandlinger, men har du flere behandlinger på samme tid hos samme behandlerbetaler du en gang. Tillægget gælder ikke salg af produkter og gavekort.

Kontakt