Micro-needling (SkinPen) i København -Teenage Ansigtbehandling | Hailey Bieber negle eller Glazed Donut negle?

Lipgloss negle

Lipgloss negle er blevet en ny trend inden for neglekunst og skønhed. Det er en teknik, hvor man visuelt forlænger neglepladen, samtidig med at neglene holdes korte og super shiny. I stedet for neglelak anvendes gele for at skabe et glansfuldt og blankt udseende på neglene og resultatet er et Lipgloss look, der skinner.

Trendy lipgloss negle

Denne teknik er blevet populær på grund af dens enkelhed og alsidighed. Det kræver ikke nogen særlig færdighed af din negletekniker udover de helt rigtige super shiny glosser, som færdiggør looket.

For at opnå lipgloss negle påføres en klar base på neglene i et eller flere lag, afhængigt af den ønskede glans. Når det hele tørrer i en uv maskine, vil det give neglene et glansfuldt og blankt udseende, der ligner lipgloss.

Brug lipgloss negle til at skabe forskellige udseender

Denne teknik er også blevet populær på grund af dens alsidighed. Geleen behøves nemlig ikke altid at være klar, og den kan påføres i forskellige farver og nuancer, så man kan skabe en lang række forskellige udseender på neglene, fra subtile og naturlige til dristige og iøjnefaldende.

Selvom lipgloss negle er en nem og bekvem teknik til at opnå et glansfuldt og blankt udseende på neglene, er der nogle ting, man bør være opmærksom på. De super shiny glosser, der bruges til at få neglene til at skinne, tåler dårligt stærke kemikalier eller hård slidtage. Dine lipgloss negle kan blive matte ved overdreven brug af håndsprit eller efter aktiviteter, hvor dine hænder bruges meget, f.eks. tøjvask i hånden, flytning eller rengøring uden handsker.

En sjov og trendy teknik

Alt i alt er lipgloss negle en sjov og trendy teknik, der kan bruges til at skabe et glansfuldt og blankt udseende på neglene. Hvis man er interesseret i at prøve dette udseende hos os, bookes forstærkning af egne negle.

Behandlingens varighed er 120 minutter.

Forstærkning af egne negle 625 kr.
Book tid her
Kontakt