Micro-needling (SkinPen) i København -Teenage Ansigtbehandling | Hailey Bieber negle eller Glazed Donut negle?

Lash Lift til konfirmation nær København

Lash Lift – et naturligt look

Det er snart konfirmations tid, en glædes dag som man ikke vil glemme. Den store dag bliver fejret i stor stil og de fleste konfirmander har en klar holding og ønsker til deres look på dagen.

Vi står klar til at fuldende dit look med et flot naturligt løft af dine vipper så dine øjne stråler endnu mere på den store dag.

Et lash lift er et løft af dine egne vipper. Til konfirmationen kan vi lave et naturligt løft der får dine vipper til at syne længere med mere volumen. Vi anbefaler altid at få farvet vipperne efter et lash lift da væskerne kan lysne vipperne lidt, derfor når man får farve på vil vipperne stå endnu mere skarpe i optil 4-6 uger.

Ønsker du flotte vipper der ikke kræver for meget tid og som ser perfekte ud hele dagen så book en tid til lash lift med eller uden vipper farve i vores bookingsystem.

Husk at booke din tid i tide, da vi får travlt med at gøre alle klar til konfirmation og fester.

Book tid her

Sådan udfører vi Lash Lift i Rødovre eller på Frederiksberg.

Når vi udfører Lash Lift hos Wanna Shine fastgør vi forsigtigt dine vipper på nogle bløde silikoneforme, efter vi har renset vipperne. Det er en skånsom behandling som varer mellem 45 min. til 1 time. Vi bruger to væsker under behandlingen så vipperne bukker og beholder formen.

Vi anbefaler at få farvet vipperne efter behandlingen som giver en rigtig flot finish til dit lashlift. De første 24 timer efter lash lift behandlingen skal du undgå slid på vipperne, så helst undgå mascara, vand, sauna, hård træning og lignende. På den måde sikrer du dig, at dine vipper forbliver flotte og buede i optil 6 uger efter udført lash lift behandling. Vi gør dig samtidtig opmærksom på at nogle hårstrukturer kan have svært ved at tage imod lash Lift behandlingen, dog ser vi det sjældent.

Vi står altid klar til at rådgive dig omrking dine ønsker til lash lift, om du ønsker et naturligt eller intenst look, derfor er du altid velkommen til at ringe til en af vores klinikker på Frederiksberg eller i Rødovre nær København på telefon 36704200 og få et godt vipperåd med på vejen.

Book tid her

Lashlift priser

Lashlift med farvning af vipper 545 kr.
Lashlift uden farvning af vipper 485 kr.
Kontakt