Micro-needling (SkinPen) i København -Teenage Ansigtbehandling | Hailey Bieber negle eller Glazed Donut negle?

Køb dit online gavekort til Wanna Shine

Køb et Wellness gavekort til en du holder af

Forkæl din kære med et gavekort til Wanna Shine hudpleje og negle klinikker.

Gavekortet kan købes fysisk i begge vores afdelinger på Frederiksberg & Rødovre. Et gavekort til vores klinikker kan også købes online på vores hjemmeside og sendes via mail direkte til modtager.
Online gavekort, såvel som fysiske gavekort udstedt af os kan indløses i begge vores saloner.

Gavekort kan udstedes på et beløb, såvel som til en bestemt behandling.
Onlinegavekort udstedes kun på beløb og kan bruges til alle vores behandlinger eller køb af hudpleje produkter, men du kan selv skrive en sød tekst fx.
“Kære xx, tillykke med dagen, her er et gavekort på yyy. Forkæl dig selv med en ansigtsbehandling, kærligst zzz”

Du kan nu købe dit gavekort online her:

Køb gavekort

 

Du kan købe dit fysiske gavekort i en af vores skønne klinikker beliggende i Carlsro centret i Rødovre, eller i hjertet af Frederiksberg. Begge klinikker er nemme og finde, og nemme at parkere ved. Husk P skive på Frederiksberg.

Vi tilbyder en lang række skønhedsbehandlinger hvor alle behandlinger er nøje udvalgt for at kunne sammensætte den helt rigtige behandling til hver enkelt kunde. Du kan selvfølgelig selv vælge ud fra sortiment, men vi giver gerne råd om hvad vi mener vil være bedst. Alle behandlinger hos os forgår i lækre omgivelser i separate kabiner. Du er velkommen til at komme lidt før, nyde en kop Nespresso.

Fysiske gavekort bliver pakket pænt ind, online gavekort kan sendes direkte til modtagers email, eller til dig selv, så du kan printe det og overække det.

Uanset hvad du vælger, glæder vi os til at se jer.

Kontakt