Vi passer godt på dine data!
Vi opbevarer kundernes oplysninger i 2 år, hvorefter vi sletter dem. Har du ikke været aktiv i vores system i 2 år er din profil slettet og du må derfor desværre oprette en ny. Vi har altid passet godt på vores kunders oplysninger, så derfor kan alle vores kunder være trygge. Vi behandler persondata i henhold til lovgivningen.