Micro-needling (SkinPen) i København -Teenage Ansigtbehandling | Hailey Bieber negle eller Glazed Donut negle?

Få en hudanalyse på vores klinik i København

Har du også oplevet at købe et dyrt, lovprist produkt til din hud, blot for at konstatere, at det ingen virkning havde? Det er ikke nødvendigvis produktet, der ikke er godt nok, men måske passer det bare ikke til din hudtype.

Derfor tilbyder vi dig en grundig hudanalyse på vores klinik i Rødovre nær København, hvor du bliver klog på din præcise hudtype, og hvordan du fremover plejer din hud med de rigtige produkter, så den ser sund og glødende ud. Har du en specifik problemstilling med din hud, tager vi altid udgangspunkt i den, og efter vi har foretaget hudanalysen, får du grundig vejledning i, hvordan du skal tackle din problemstilling.

Du bliver afrenset i vores Nimue produkter, analyseret, får en snak med vores kosmetolog og får afsluttende produkter på efterfølgende.

Book tid her

En hudanalyse på vores klinik i Storkøbenhavn er gratis, hvis du køber den i forbindelse med en behandling – for eksempel en Nimue Keep It Clean dybderens. Hudanalysen er også gratis, hvis du køber nogle af vores lækre og veldokumenterede produkter med hjem efter analysen for min. 500,-.

Ønsker du blot at få hudanalysen og den efterfølgende vejledning, koster det kun 200 kroner, og analyse og vejledning tager ca.20-30 minutter. Book tid til en hudanalyse eller en behandling hos os allerede nu.

Pris på hudanalyse

30 min. pr. behandling  200 kr.
Book tid her

 

Vi tager 10 kr. gebyr i hyiejnetillæg når du får behandlinger hos os. Tillægget skyldes den ekstra beskyttelse som mundbind, sprit, handsker, engangspapir samt den tid vi bruger på at gøre ekstra rent inden du kommer til behandling.

Tillægget gælder alle behandlinger, men har du flere behandlinger på samme tid hos samme behandlerbetaler du en gang. Tillægget gælder ikke salg af produkter og gavekort.

Kontakt

Hvorfor alle bør have en hudanalyse

Vores filosofi er, at alle bør vide præcis, hvordan de behandler deres hud, fordi en sund hud også er med til at give dig mere tilpashed, når du skal ud og møde verden. Du kender måske allerede de overordnede betegnelser for hudtyperne: tør, fedtet, sart, normal, kombineret og uren. Men mange er ikke klar over, hvorfor deres hud sommetider ter sig, går i udbrud eller tørrer helt ud. Din hud bliver både påvirket af indre og ydre fakturer; vind og vejr, for varme bade, forkerte hudplejeprodukter og så videre er nogle af de ydre faktorer.

De indre faktorer kan være hormoner, din kost, om du drikker nok vand, rygning, stress og medicin. Faktisk kan en forsvindende lille ting, som at du holder din telefon for tæt på ansigtet, være årsagen til et udbrud. Derfor er vi klar til at give dig en grundig hudanalyse på vores klinik i København, hvor vi også tager en snak om dine daglige vaner, som måske kan påvirke din hud. Efter hudanalysen påfører vi altid afsluttende cremer, som passer til netop din hudtype, og du går fra vores klinik med følelsen af en gennemfugtet og strålende hud.

 

Din hudtype kan ændre sig – få derfor en hudanalyse med jævne mellemrum

Din hudtype er ikke statisk hele dit liv – den kan ændre sig alt efter hvor i livet, du er, og hvordan du behandler den. Din hudtype kan både ændre sig flere gange om året – for eksempel er der mange, der har tør hud om vinteren på grund af kulden, men normal hud resten af året.

Den kan også ændre sig et par gange i løbet af dit liv – eller måske bemærker du slet ingen forandring. Derfor anbefaler vi dig, at du besøger os på vores klinik i Rødovre nær København regelmæssigt og får en hudanalyse. På den måde sikrer du dig, at du altid giver din hud de mest optimale betingelser for at stråle.

Og du har mulighed for at forkæle dig selv, når du alligevel besøger os for at få en hudanalyse – for eksempel med en Nimue ansigtsbehandling eller en afslappende massage.

Book nemt og bekvemt din tid til hudanalyse på vores dejlige klinik i Københavnsområdet

I vores online bookingsystem finder du nemt en ledig tid til hudanalyse. Er du ikke allerede oprettet som bruger, tager det under et minut at få din egen profil. Log derefter ind og vælg hudanalyse eller en af de andre lækre behandlinger, vi tilbyder dig på vores klinik i Rødovre nær København.

Book tid her