Micro-needling (SkinPen) i København -Teenage Ansigtbehandling | Hailey Bieber negle eller Glazed Donut negle?

Nimue hudpleje produkter frugtsyre

Nimue hudpleje er højt aktive frugtsyre produkter fra Sydafrika, som skaber utrolige og effektive resultater ved fast brug af hjemmepleje sideløbende med ansigtsbehandlinger der giver et boost til din hud. Frugtsyre er blandt de mest veldokumenterede og resultatorienterede ingredienser vi finder i skønhedsverden idag.

AHA frugtsyre går ind og arbejder på aldringstegn, hyperpigmentering, acne og ar. Til den mere sensitive hud behandles der med PHA som er en mildere frugtsyre der går ind og styrker hudens modstandsdygtighed og mindsker rødme og irritation. Disse frugtsyre findes i lavere koncentrationer i hjemmepleje produkter der sørger for at din hud fortsat fornyer og arbejder mellem dine ansigtsbehandlinger i klinikken hvor der bruges frugtsyre peeling af højere koncentrationer.

Nimue gør det muligt for din behandler af skræddersy dine ansigtbehandlinger udfra dit behov og problemområde. AHA og PHA er på ingen måde farligt i de rette koncentrationer og kan bruges af enhver der ønsker en sund og smuk hud, også sensitive hudtyper.

Udover frugtsyre bruger Nimue også særlige blandinger og af indkapslet A-, C- og E-Vitamin, Tea Trea Oil, Enzymer, Pigmenthæmmere, Peptider, Plantestamceller, essentielle olier mm. I de rigtige mængder og PH-værdier understøttes huden så den begynder at selvregulere og balancere.

Book tid her
Kontakt