Micro-needling (SkinPen) i København -Teenage Ansigtbehandling | Hailey Bieber negle eller Glazed Donut negle?

Negle til konfirmation nær København

Endelig er det snart konfirmations tid, til glæde for konfirmander, forældre og gæster. Den store dag bliver fejret i stor stil og de fleste konfirmander har en klar holdning til hvordan de ønsker deres look skal være. Uanset om du er til kjole eller suit, kan vi hjælpe dig med at fuldende dit look med smukke negle til konfirmations dagen. Vores alders grænse for negle behandlinger er 18 år, men vi gør undtagelse for konfirmander og teenagere, der har samtykke fra deres forældre.

Uanset om du ønsker korte naturlige negle med fransk look eller lange gele negle med mønstre og design kan vi hjælpe dig. Husk at booke din tid i tide, da vi får travlt med at gøre alle klar til konfirmations fester og bryllupper med fine negle.

Book tid her

Konfirmations negle på Frederiksberg og i Rødovre

Som teenager i vores klinikker kan du blive mødt af dygtig personale med mange års erfarring, har du specifikke ønsker til design kan det være en ide at komme forbi en af vores to negle og hudpleje klinikker på Frederiksberg eller Rødovre, så vi kan svare dig på om vi kan klare opgaven ud fra dine ønsker, da sværhedsgraden kan variere og design kan være mange ting, vi vil gøre alt der er i vores magt til at gøre din dag speciel med smukke negle.

Har du spørgsmål, så kom forbi en af vores negleklinikker nær København eller ring til os. Du kan også kontakte os på mail, facebook eller instagram, vi gør alt for at svare hurtigt.

Ring til os

Priser på konfirmations negle hos Wanna Shine

Konfirmations negle/ Forlængelse 900 kr.
Konfirmations negle/ Forlængelse + Nail art 1000 kr.
Konfirmations negle/ Gellak 475 kr.
Konfirmations negle/ Gellak + nail art 575 kr.
Fjernelse af  gele inkl. manicure 60 min 550 kr.
Fjernelse af gellak + manicure 475 kr.
Reparation af 1 negl 125 kr.
*Hygiejne tillæg 10kr pålægges alle behandlinger.
Kontakt