Micro-needling (SkinPen) i København -Teenage Ansigtbehandling | Hailey Bieber negle eller Glazed Donut negle?

Egypt Wonder Quicktan

Smuk kulør hele året!

Hører du blandt dem, der gerne vil have en smuk gylden glød hele året, så er Egypt Wonder fra Quicktan den perfekte løsning. Egypt Wonder, som af nogen også bliver kaldt Quicktan er et nyt og banebrydende selvbrunerprodukt, som på ingen tid giver din hud en strålende og naturlig glød.

Produktet giver en smuk kulør med det samme den påføres, ved hjælp af quicktan guide colour, og udvikler sig herefter gradvist i løbet af seks timer. Resultatet er en fantastisk farve, der er helt naturlig at se på, og som får din hud til at stråle af sundhed og overskud.

Book tid her

Egypt Wonder er formuleret som en naturlig plejende væske, der består af nærende ekstrakter fra gulerødder, nødder og vitamin E. Den unikke flydende formel gør produktet nemt at fordele, så farven bliver smuk og jævn – hver gang. Egypt Wonder har i modsætning til mange andre selvbrunerprodukter ingen lugt.

Produktet påføres med en handske, der sikrer, at man ikke får misfarvninger på hænderne, og som gør det nemt og enkelt at fordele produktet jævnt i ansigtet og på kroppen. Man opnår det bedste resultat, hvis man peeler huden inden man bruger Egypt Wonder.

Inden man påfører sin quicktan, anbefaler vi, at man smører sig ind i en let bodylotion, der ikke fedter. Det er med til at sikre en jævn fordeling af produktet. Egypt Wonder farver ikke håret, så den kan med fordel påføres i området omkring hårgrænsen for et naturligt look.

Kontakt