Micro-needling (SkinPen) i København -Teenage Ansigtbehandling | Hailey Bieber negle eller Glazed Donut negle?

Manicure på Frederiksberg og i Rødovre

Manicure

Har du tørre hænder, genstridige neglebånd eller flosset negle kan vi altid hjælpe dig med en manicure. En manicure er hånd pleje og pleje af dine naturlige negle uden lak. Vælg imellem MINI manicure, hvor vi ordner det essentielle, eller en KLASSISK manicure, hvor vi forkæler dig med ekstra peeling og massage. Book tid allerede i dag og få hjælp til din manicure på Frederiksberg eller i Rødovre.

Klassisk Manicure

Forkæl dig selv eller en du holder af med en klassisk manicure hos Wanna Shine. Under behandlingen filer vi neglene til i form og ordner neglebånd. Vi bruger en maskine til at ordne dine neglebånd, da vores effektive maskine kan komme tættere på og dermed fjerne mere. Bare rolig, det er skånsomt, mange af vores kunder synes endda at det er rart. Neglene bliver også poleret med en polerfil for at opnå en glat overflade. Vi ordner dine hænder med en hånd peeling og afslutter med håndmassage. Efter egen ønske kan behandlingen afsluttes med klar neglelak eller oliebehandling af neglene og neglebånd.

Mini manicure

Mini manicure er til dig som ønsker at få ordnet dine egne negle. Vi filer neglene til i form og ordner neglebånd. Neglene bliver poleret med en polerfil for at opnå en glat overflade.

Efter egen ønske kan behandlingen afsluttes med neglelak. Ønsker du ikke lak afslutter vi behandlingen med oliebehandling af neglene og neglebånd, samt håndcreme. Du er velkommen til selv at medbringe en negle lak, som vi kan lægge på. Tillæg for lakkering er 145kr.

En Manicure hos os er ikke kun skønhedspleje af hænder og negle. Du er velkommen til at komme ind 1/2 time før din behandling og hygge dig med et blad og en kop kaffe eller te og bare mærke stemningen.

Priser på manicure

Klassisk manicure (45 min. pr. behandling) 425 kr.
Mini manicure (30 min. pr. behandling) 375 kr.
Manicure uden lak (30 min. pr. behandling) 375 kr.
Manicure for MEN (30 min. pr. behandling) 375 kr.
Manicure og Lakering af negle med egen negle lak 550 kr.
Book tid her

 

Vi tager 10 kr. gebyr i hygiejnetillæg når du får behandlinger hos os. Tillægget skyldes den ekstra beskyttelse som mundbind, sprit, handsker, engangspapir samt den tid vi bruger på at gøre ekstra rent inden du kommer til behandling.

Tillægget gælder alle behandlinger, men har du flere behandlinger på samme tid hos samme behandlerbetaler du en gang. Tillægget gælder ikke salg af produkter og gavekort.

Kontakt