Ansigtsbehandlinger til enhver hudtype i Rødovre & Frederiksberg

 

Hos os får du fantastiske ansigtsbehandlinger, der både giver dig smuk hud med en sund glød, og som desuden er ren selvforkælelse. Uanset hvorfor du gerne vil have en ansigtsbehandling på vores lyse og indbydende klinik i Rødovre, eller på vores klinik på Frederiksberg, nær København, har vi ekspertisen og erfaringen til at hjælpe dig. Har du en problemstilling, du døjer med, har vi specielle behandlinger til ethvert problem, og hvis du blot ønsker ren selvforkælelse, har vi skønne behandlinger, der får dig helt ned i gear.

Fælles for alle vores ansigtsbehandlinger er, at vi altid bruger de lækre produkter fra Nimue. Nimue-produkterne er fra Sydafrika og er sammensat af aktive frygtsyrer, som skaber helt utrolige resultater for din hud. Efter din lækre ansigtsbehandling på vores klinik nær København vil du føle dig som et nyt menneske. Din hud vil få sin glød tilbage, og eventuelle problemstillinger vil være mindsket allerede efter første behandling hos os.

Nedenfor finder du links til vores forskellige ansigtsbehandlinger, og længere nede på denne side forklarer vi mere om behandlingerne, så du nemt finder ud af hvilken behandling, der passer til dine behov.

Keep It Clean- Dybderens

Læs mere

Klassisk ansigtsbehandling

Læs mere

Anti Age ansigtsbehandling

Læs mere

Luksus ansigtsbehandling

Læs mere

Teenage ansigtsbehandling

Læs mere

Nimue Eye Treatment

Læs mere

Nimue Thermal detox peel

Læs mere

Hudanalyse

Læs mere
Kontakt

Hvilken ansigtsbehandling passer til dine behov?

Det kommer an på det resultat, du ønsker at få efter behandlingen. Du får altid hud, der ser sund og strålende ud, men døjer du med en bestemt problemstilling, eller har du et bestemt ønske, så læs med her. Vores Nimue Keep It Clean dybderensende ansigtsbehandling er til dig, der virkelig ønsker at komme i dybden med din ansigtsbehandling, mindske dine porer og få følelsen af fuldstændig gennemrenset hud.

En klassisk Nimue-ansigtsbehandling er en skøn og afslappende oplevelse, hvor du og din hud er i fuldt fokus. Vi lægger vægt på, hvad din hud har brug for, og så tilrettelægger vi behandlingen ud fra dine behov. Med Nimue Anti Age-ansigtsbehandling forkæler vi den modne hud, og behandlingen vil allerede efter første gang reducere dine rynker og få din hud til at se glat og elastisk ud.

En Nimue Luksusbehandling er definitionen af selvforkælelse, og du får halvanden time med lækker ansigtsbehandling, håndmassage, decolleté-massage og afsluttende lækre sera og cremer. Du kan også vælge en Nimue Dobbelt Peeling som grundigt fjerner alle døde hudceller fra dit ansigt, og du står tilbage med en hud, der gløder som aldrig før. Vi anbefaler dog kun Nimue Dobbelt peeling til dig, der allerede bruger produkterne hjemme og en vant til at få behandlinger hos os.

Har din søn eller datter brug for at få renset sin hud, har vi en ansigtsbehandling tilpasset teenagere, der døjer med uren hud. Behandlingen er til piger og drenge mellem 13-19 år, og den hjælper mod for eksempel acne og fedtet hud. Under en Nimue Eye Treatment er der fuldt fokus på dine øjne og området omkring dem, og her får du både farvet og rettet bryn og vipper, øjenmaske, let øjenmassage og afsluttende cremer og serum.

Ønsker du blot en hudanalyse, er vi klar til at fortælle dig, hvordan du fremover plejer din hudtype bedst muligt, så din hud forbliver sund og glødende. En hudanalyse er desuden gratis, hvis du køber en af vores andre ansigtsbehandlinger. Til sidst er der alle vores lækre tilkøb til ansigtsbehandlingerne – dem finder du en oversigt over her.

Skal vi vejlede dig i hvilken ansigtsbehandling, der lever op til dine behov?

Så er du altid velkommen til at kontakte vores klinik. Uanset om du befinder dig på Østerbro, Frederiksberg eller resten af sjælland.

Det gør du ved at ringe direkte på telefon 36 70 42 00 til vores klinik i Rødovre. Du kan også allerede nu booke den behandling, du ønsker i vores online bookingsystem » Wanna Shine ligger i cykelafstand fra København, og der er derudover gode busforbindelser – for eksempel linje 6A og 9A.

Der er desuden gratis parkering lige foran klinikken til dig, der kommer i bil.

Book tid her