Micro-needling (SkinPen) i København -Teenage Ansigtbehandling | Hailey Bieber negle eller Glazed Donut negle?

Behandlinger kvinder

Velkommen som kunde i Wanna Shine skønheds og negle klinikker, beliggende tæt på København på Frederiksberg og i Rødovre. Du kan forvente de samme professionelle behandlinger i begge vores klinikker. Vores stolthed er vores dygtige personale, der hver især er specialister i sit område.

Når du som kunde vælger en behandling, så kan du være tryg, fordi du er i kyndige hænder. Vi har fokus på din egenomsorg.
Til din forkælelse arbejder vi med produter af høj kvalitet, så du får det bedste til din hud, negle og din sjæl ved at være kunde hos os. Vores personale er for det meste dansk talende, men vi er et mix af foreskellige nationaliteter, hvilket bestemt er et plus når vi udveksler erfarringer med hinanden.

Vi har travlt i begge vores klinikker på Frederiksberg og i Rødovre, men desværre er vi som mange andre brancher plaget af corona afbud. Tøv derfor ikke at tjekke tider dagligt, da vi ofte står med afbud på dagen, til glæde for de spontane. Velkommen som kunde hos os. Neden for finder du menuen af vores behandlinger til kvinder

Ansigtsbehandlinger

Læs mere

Hudanalyse

Læs mere

Diamantslibning

Læs mere

Negle behandlinger

Læs mere

Pedicure

Læs mere

Bryn & vipper

Læs mere

Hårfjerning

Læs mere

Ryg behandling

Læs mere

 

Kontakt