Micro-needling (SkinPen) i København -Teenage Ansigtbehandling | Hailey Bieber negle eller Glazed Donut negle?

Personale

Kontakt
Line Riis Schrøder

Kosmetolog fra Nordsjællands kosmetologskole 2008.
Butiksansvarlig Wanna Shine Rødovre siden 2016

Line er uddannet Kosmetolog på Nordsjællands kosmetlogskole & har 12 års erfaring. Line er meget vellidt hos sine kunder på grund af hendes professiolisme & smittende humør. Hun har tidligere arbejdet i Matas og har et bredt produktvidenskab når hun vejleder sine kunder under behandlingerne. Line udfører alle behandlinger undtagen negle.

I Januar 2017 blev Line Butikschef i Rødovre og ansvars områder er udvidet til varerbestilling, personale ansvar, udarbejdelse at vagtplaner, oplæring af elever og alt der vedrøre drift.

Laura van´t Hullenaar

Kosmetolog, fra Beauty and style, Kolding 2018
Butiksansvarlig Wanna Shine Frederiksberg siden 2021

Laura Har den 1 årige kosmetolog uddannelse fra Beauty and style i Kolding. Laura er meget målrettet, ansvarsbevidst og efter endt uddanelse har hun arbejdet i 1 1/2 år på krydstogtskibe, som har givet meget erfarring, da arbejdet bestod af 12 timers lange vagter.

Efter Laura kom hjem har hun arbejdet på to klinikker i jylland hvoraf den ene med speciale i voks, så Laura er ekspert i hårfjerning deri intimvoks. Laura har desuden meget erfarring i ansigtsbehandlinger og wellness behandlinger, da det var primært det hun udførte på krystogtskibe.

Du får derfor en super behandler, der vil vejlede dig i korrekt brug af hudpleje, samtidig med at du får lov at slappe af og blive forkælet af en behandler der har styr på sit håndværk.

Svetlana Chistyakova

Kosmetolog & Negletekniker

Uddannet kosmetolog hos Inter Clinitique 2003. Svetlana er en af Danmarks mest rutinerede negleteknikere. Svetlana tog sit første negle kursus i dip inn i 2003 hos Akzent i Søborg og efterfølgende gele kursus i 2004 i Køln, Tyskland. I 2007 åbnede hun Wanna Shine med sin daværende forretnings partner Hanne Næss-Smidt.

Svetlana har undervist på Cph West i neglespeciale og har afholdt private kurser i gele negle. Svetlana har uddannet og omskolet over 70 neglepiger, og sammen med sit personale uddannet 13 kosmetiker elever fra Cph West/ Next.

 

Gabriella Nehmzow

Negletekniker

Gabriella hjælper os med negle behandlinger hver mandag. Gabriella har før været en del af Wanna Shine team på Østerbro i 2011 og har været fuld booket behandler med speciale i negle og pedicure.

Udover at hjælpe os driver Gabriella sin egen tøj virksomhed.

 

Celine Jacobsen

Kosmetiker elev siden november 2021

Celine har været i lære som frisør men besluttede for at sadle om og udvikle sinde kompetancer som kosmetiker inden for hud og negle. Vi har derfor fået en passioneret elev med flare for skønhedspleje og neglepleje.

Celine har taget neglekursus inden hun startede hos os, nu finpudser vi og justere, så Celine bliver dygtig til sit håndværk. Vi vil løbende søge modeller til ansigtbehandlinger, voks behandlinger og negle, se vores social media for tilbud.

Karolina Kozlowicz

Negletekniker siden 2015

Karolina er professionel, grundig og perfektionistisk når hun arbejder med negle. Hun går efter at lave neglene så tynde og naturlige som muligt, som gør at hun har mange faste kunder.

Karolina er uddannet negletekniker i Polen med 4 års praktisk klinik erfaring. Karolina taler perfekt engelsk og har et smittende positivt humør.