Micro-needling (SkinPen) i København -Teenage Ansigtbehandling | Hailey Bieber negle eller Glazed Donut negle?

Skønhedsklinik Frederiksberg

Skønhedsklinik i rolige omgivelser

På Frederiksberg finde du den ene af Wanna Shines unikke skønhedsklinikker. Alle vores behandlinger har udgangspunkt i gennemprøvede videnskabelige metoder, ligesom der også er skruet godt op for forkælelsen. Hvad end du ønsker en målrettet behandling eller bare forkælelse i en travl hverdag, kan vi hjælpe dig. Vores skønhedsklinik på Frederiksberg er beliggende i det dejlige svømmehalskvarter på Frederiksberg. Skønhedsklinikken på Frederiksberg er et stenkast fra Aksel Møllers Have Metro og efter din behandling kan du nyde de mange caféer, som der ligger på stribe på Godthåbsvej.

Vores team er bestående af kompetente og dedikerede kosmetologer. Fælles for vores kosmetologer er at vi er drevet af gode resultater. Vi gør alt for imødekomme dine specifikke ønsker og behov, så du kan gå fra vores skønhedsklinik på Frederiksberg med et smil på læben

Hudpleje på Frederiksberg

Vi tilbyder en bred vifte af behandlinger, der kan tilpasses alt efter hudtype. Vi bruger udelukkende de bedste brands og produkter på markedet, som er nøje gennemtestet.   Har du en specifik problemstilling med din hud, tager vi altid udgangspunkt i den, og efter vi har foretaget hudanalysen, får du grundig vejledning i, hvordan du skal tackle din problemstilling. I samarbejde med dig, finder vi den behandling som passer bedst til dine behov og ønsker. Det er uanset om du ønsker ansigtsbehandling, diamantslibning, pedicure, hårfjerning eller noget helt femte.

Kontakt os

Har du spørgsmål til en specifik behandling, er du meget velkommen til at kontakte og på mail: INFO@WANNASHINE.DK eller på telefon +45 36 70 42 00. Ved du allerede nu hvilken behandling du skal have, kan nemt booke behandlingen i dag.

Book tid her
Kontakt