Micro-needling (SkinPen) i København -Teenage Ansigtbehandling | Hailey Bieber negle eller Glazed Donut negle?

Behandlinger mænd

Du finder Wanna Shine Hudpleje klinikker nær København, på Frederiksberg og i Rødovre. Hos Wanna Shine tilbyder vi behandlinger målrettet mænd, da efterspørgslen på behandlinger fra vores mandlige kunder er steget markant og ser man på det med professionele briller, så er det på sin ret. Huden på mænd er grovere i strukturen, men den bliver udsat for hyppige barberinger, hvilket slider på fedtlaget i huden og gør den tyndere og mere sart. Derfor har vi sammensat et program af få behandlinger målrettet det mandlige segment. Med fokus på rens og pleje.

Alle vores MAN ansigtsbehandlinger bliver udført med Nimue hudpleje produkter, vores kosmetologer er uddannet til at behandle og vejlede i Nimue, som også har en mandlige serie af hudpleje produkter til hjemme brug, så du fortsat kan pleje din hud hjemme. Resultatet er en sund hud med et ungdommeligt udseende. Generelt har huden brug for at blive renset og plejet hver dag, hvis du gør det fast kan du undgå urenheder, bumser, tilstoppet pore.

De plejende produkter er meget individuelle fra mand til mand, alt efter hyppigheden af din barbering, kontra hvis du bære skæg. Alt det vil vores dygtige kosmetologer vejlede dig i hvis du booker en hudanalyse, som er gratis hvis du køber produkter over 500kr.- En hudanalyse er også gratis og er en fast del af vores MAN ansigtsbehandlinger.

DERUDOVER…Oplever vi en kæmpe tilgang af mandlige kunder der ønsker at komme fri fra uønsket hårvækst på ryg, bryst, mave, øre, næse og… bryn… Vi har kunder der rejser langt for at komme til behandling hos os, da du er i trygge hænder, som har erfarring med den grovere hårvækst og som har rutinen i det… Velkommen til.

Nimue Basic Man Ansigtsbehandling

Læs mere

Luxery Treatment for Men Ansigtsbehandling

Læs mere

Wax Men Hårfjerning

Læs mere

Rygbehandling mænd

Læs mere
Kontakt

Hudanalyse til mænd

Ønsker du at få en grundig hudanalyse og efterfølgende vejledning omkring pleje af din hud, koster analysen 200 kroner og tager ca.20-30 minutter. Du kommer ind i et hyggeligt rum og bliver lagt på en briks, hvorefter en af vores uddannet kosmetologer vil se på din hud og vejlede dig.

Hudanalysen er gratis, hvis du køber nogle af vores veldokumenterede hudpleje produkter med hjem efter analysen for min. 500,-. Hudanalysen er en del af “the basic man” og “Luxury treatment foe men” og koster ikke ekstra.

Book tid her

Manicure til mænd

Wanna Shine er en hudpleje og negle klinik, der udføre behandlinger på mænd. Book en manicure målretter mænd, online, eller ring til os på 36704200 Vi har tider fra dag til dag i en af vores velbesøgte klinikker nær København. Under en manicure får du ordnet dine negle, vi får styr på dine neglebånd og du får håndmassage.

I vores travle kalender kan du, som mand komme til ret hurtigt, da behandlingen kun tager 30 min. Kom ind og nyd en kop kaffe, og lad os gøre dig afhængig af at have pæne og velplejede hænder.

Book tid her

Priser på behandlinger mænd

Nimue Basic Man (60 min. pr. behandling) 555 kr.
Luxury Treatment for Men (90 min. pr. behandling) 795 kr.
Manicure MAN 30 (min pr. behandling) 375 kr.
Ryg inkl. skuldre 350 kr.
Bryst 250 kr.
Mave 250 kr.
Bryst & Mave 375 kr.
Næse eller øre 125 kr.
Næse og øre 225 kr.
Book tid her

 

Vi tager 10 kr. gebyr i hyiejnetillæg når du får behandlinger hos os. Tillægget skyldes den ekstra beskyttelse som mundbind, sprit, handsker, engangspapir samt den tid vi bruger på at gøre ekstra rent inden du kommer til behandling.

Tillægget gælder alle behandlinger, men har du flere behandlinger på samme tid hos samme behandlerbetaler du en gang. Tillægget gælder ikke salg af produkter og gavekort.