Micro-needling (SkinPen) i København -Teenage Ansigtbehandling | Hailey Bieber negle eller Glazed Donut negle?

Wanna Shine

Kære kunder, gæster & venner

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos Wanna Shine skønheds – & negleklinik i Rødovre og på Frederiksberg. Vi tilbyder en lang række behandlinger, som alle hører til blandt markedets bedste & mest professionelle. Vores veluddannede personale vil altid bestæbe sig på at give dig en eksklusiv & unik oplevelse, så du går hjem med en følelse af stor velvære.

Til din forkælelse, anvender vi udelukkende de seneste metoder inden for hud, hånd- & neglepleje med markedets førende produkter, så vi er sikre på at du altid får det optimale ud af din tid hos os & glæder dig til at komme tilbage.

Book tid her

Hudpleje behandlinger hos Wanna Shine Rødovre

Til din forkælelse bruger vi Nimue, som vores førende hudpleje brand. Nimue er velegnet til alle hudtyper og hududfordringer, om det er tør hud, alderdomstegn, pigmentforandringer, teenage urenheder eller den lidt grovere herre hud, som mange gange også er sart og trænger til pleje, grundet den hyppige barbering.

Vores kosmetologer / kosmetikere tager på kurser og holdder sig opdateret, så de altid kan vejlede dig ud fra nyeste metoder. Læs mere om Nimue her… Vores behandlinger er bygget sådan op, så du kan kan vælge hvad der skal være i fokus. Ønsker du dybderensende behandling med fokus på at få renset huden skal du læse mere om vores poppulære Keep it clean- dybderensende ansigtsbehandling. Ønsker du en behandling, som har fokus på afslapning og velveære er Nimue Classic et godt valg.

Nimue Luksus er til dig som ønsker selvforkælelse og afslapning- lad os forkæle dig i 1 1/2 time. Vores specialbehandlinger er mere målrettet specifikke behov. Diamantslibning er god til pigmentforandringer, samt for at bringe glød tilbage til tør og ru hud. Teenagebehandling har fokus på vejledning i pleje af problemhud, samt fokus på dybderens. Nimue man, eller Nimue luksus man er specifik målrettet herre.

Uanset hvilken behandling du vælger vil vi sørge for at forkæle og vejlede dig i vores hyggelige omgiveler, uanset om du vælger at besøge klinikken på Fredriksberg eller i Rødovre. Velkommen til.

Kontakt

Negle behandlinger hos Wanna Shine

Hos Wanna Shine forhandler vi Trendnails siden 2003 til andre negle klinikker, som også bruger vores negle system. Som kunde hos os får du top kvalitets negle behandlinger af negleteknikere med mange års branche erfarring. Vi har travlt på begge vores klinikker på Frederiksberg og i Rødovre, da efterspørgslen på vores negle er stor.

Vi omskoler alt vores personale til vores neglesystem, så du som kunde kan få den bedste oplevelse, samt det ønskede resultat hver gang du kommer til os! Uanset om du besøger negle klinikken på Frederiksberg eller i Rødovre.

Vi laver tilbud på negle i forbindelse med oplæring eller omskoling af vores negleteknikere, så vores nye neglepiger kan blive fortrolige med vores negle system. Alt vores personale er uddannet med minimum 2,5 års praktisk erfarring, vi har pt kun 1 negle elev. Læs mere om vores neglebehandlinger her…

Wanna Shine historie

  • Wanna Shine Hapiness ApS er startet 1 februar 2007 af Hanne Næss-Shmidt og Svetlana Chistyakova.
  • I 2009 valgte Hanne at søge andre græsgange, i den forbindelse flyttede Wanna Shine lokaler fra Hellerup til Østerbro (februar 2010)
  • I 2013 åbnede Wanna Shine i Rødovre.
  • Siden 2007 har vi ekspideret over 18000 unikke kunder fordelt på vores lokationer & blevet kåret som gazelle virksomhed i 2016 og 2017.
  • 1 december 2017 lukkede Wanna Shine Østerbro af private årsager.
  • 1 juli 2021 åbnede Wanna Shine Ferederiksberg.

Vi glæder os til at byde dig ind i vores skønne klinik i Rødovre, som ligger i Carlsro, over for Rødovre centrum. Der er gratis parkerings muligheder lige ude for an klinikken og ALTID ledige pladser. Vores velbesøgte klinik på Frederiksberg har du 2 timers gratis parkering på sidevejene, brug gerne Kvicklys pakreringshus på Falkoneer alle, der er altid ledige pladser og 2 timers gartis parkering. Husk at stille tid på din app.