Neglebehandling nær København på Frederiksberg og i Rødovre

Forlængelse af neglene med gele –

Har du korte negle og ønsker dem længere skal du booke tid til et nyt sæt geleforlængelser. Vi bruger tipper eller skabeloner når vi forlænger din naturnegl, alt efter hvad vores behandlere anbefaler til dig.

Resultatet af denne behandling er smukke naturlige negle efter dit ønske – nogen vil have dem lange med mønstre eller glitter, andre foretrækker, at holde dem korte, men blot lidt længere end det de kom med som udgangspunkt. Valget er DIT og vores mål er i samarbejde med dig at finde den bedste løsning for dig.

Behandlingens varighed er 90-150 minutter (tiden afhænger af dit valg af behandler, se mere på vores bookingside)

Gele negle med tipper & farve, fransk eller natur look 750 kr. 
Book tid her

Forstærkning af egne negle med gele

Vil du gerne have forstærket dine naturlige negle og bevare længden på dem? Mange af vores kunder får, det vi kalder, en forstærkning af egne naturlige negle. Vi starter med at lægge en geléforstærkning i den længde, din naturlige negl har og forstærkningen gør så, at dine egne negle kan vokse sig lange helt uden at knække.

Denne teknik er også god til dig som på sigt ønsker længere negle, som ikke knækker, da geleen gør neglen stærkere. Formen og længden på neglene er helt op til dig.

Behandlingens varighed er 120 minutter.

Forstærkning af egne negle 625 kr.
Book tid her

Opfyldning/ refill på negle

Bookes efter “forlængelse af negle” eller “forstærkning af egne negle” da neglene vokser.
Under en opfyldning/refil filer vi neglene til i ønsket form, ordner neglebånd, fjerner den gamle forstærkning og kommer en ny gele forstærkning på. Du vælger selv om dine negle skal være naturlige, franske eller med farve. Har du specifikke ønsker til mønster eller nail art bookes den som et ekstra tillæg. Har du en knækket negl, der skal forlænges skal det bookes som tillæg.
Alle vores negle behandlinger indeholder en mini manicure, ønsker du ekstra behandling af dine neglebånd for mere perfekt look kan “deep manicure” tilkøbes som tillæg.

Behandlingens varighed er 90 minutter.

Opfyldning/ refil på negle 625 kr.
Book tid her
Kontakt

Gele Negle

Forstærkning af egne negle  – 75 minutter 625 kr.
Gele negle med tipper & farve, fransk eller natur look – 90 minutter 900 kr.

Opfyldning

Opfyldning med farve, fransk eller natur look – 90 minutter 625 kr.
Fjernelse af gele/bio, lavet hos os – 30 minutter 250 kr.
Fjernelse af gele, lavet et andet sted – 30 minutter 350 kr.
Fjernelse af gele (lavet hos os eller andet sted) incl manicure- 60 minutter 550 kr.
Reparation af 1 negl (lavet hos os) 50 kr.
Reparation af 1 negl (lavet et andet sted) 125 kr.
Book tid her

 

Vi tager 10 kr. gebyr i hyiejnetillæg når du får behandlinger hos os. Tillægget skyldes den ekstra beskyttelse som mundbind, sprit, handsker, engangspapir samt den tid vi bruger på at gøre ekstra rent inden du kommer til behandling.

Tillægget gælder alle behandlinger, men har du flere behandlinger på samme tid hos samme behandlerbetaler du en gang. Tillægget gælder ikke salg af produkter og gavekort.

Hvorfor vælge os?

Wanna Shine negle pigerne har siden 2007 kunne glæde sine kunder med fantastiske smukke & holdbare gele negle. Vi har mange års branche erfaring og vores håndværk videregives fra den ene negletekniker til den næste. Vores kunder er i fokus og vi stræber os på at lytte og opfylde vores kunders behov.

Vi er som regel mange neglepiger på arbejde, dette giver fleksibilitet til dig som kunde, da vi er gode til at dække os ind under sygdom, eller hvis du kommer forbi med en knækket negl, vi hjælper hinanden som kollegaer, så der altid er tid til dig og dine negle…

Vores kunder er faste kunder, som er kommet hos os i mange år, men vi har altid plads til nye, så du skal ikke være bange for at kontakte os. Vores arbejdsmiljø er godt, vores motto er “vi elsker negle” vi handler altid ud fra at vi yder det bedste vi kan- hver gang!!! Vi har en positiv tone mellem kollegaer og privat forhold til vores kunder, da mange af vores kunder har gået hos os i mange år.

Dette giver en løs og hyggelig stemning i klinikken. Professionelt udvikler vi os løbende ved at være på negle kurser & forsøger altid at følge trenden, om det så har været populært med franske gele negle med tipper, naturlige forstærkninger af negle, eller farvet geléer i sæsonens farver.

Ønsker du at se en overordnet prisliste med vores behandlinger (deriblandt negle) kan du klikke her…