Micro-needling (SkinPen) i København -Teenage Ansigtbehandling | Hailey Bieber negle eller Glazed Donut negle?

Sugaring – Den skånsomme hårfjerningsmetode

Sugaring er en af de mest skånsomme metoder til at fjerne uønsket hårvækst, og metoden har været kendt og brugt i flere århundreder. Sugaring er 100 procent naturligt, og der er ingen kemikalier, dufte eller farvetilsætninger i massen – den består nemlig kun af en blanding mellem sukker og vand.

Det betyder, at sugaring også er til dig, der har sart hud eller er allergisk over for parfume eller andre kemikalier. Modsat andre hårfjerningsmetoder rykker vi med sugaring hårene ud med deres naturlige groretning, og det gør behandlingen langt mindre smertefuld for dig.

Ud over det giver det færre knækkede hår, og sugaring er derudover hårreducerende – fortsætter du med sugaring, vil du med tiden bemærke, at du får færre og finere hår. Du kan få sugaring på alle de steder på din krop, du har uønsket hårvækst, og vi garanterer dig, at vores veluddannede personale i Rødovre ved, hvad de laver.

Book din tid til sugaring i vores online bookingsystem. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler ved at ringe på telefon 36704200.

Book tid her

Sådan foregår hårfjerning med sugaring hos Wanna Shine i Rødovre

Sugaring er som sagt en blid måde at fjerne hår på, og hårfjerningsmetoden stammer helt tilbage til det gamle Egypten. Her fortæller gamle skrifter, at kongerne ønskede at få deres kvinder bragt til dem rene og bløde og derfor også hårfri. Dengang anså den bedre del af samfundet kropsbehåring som værende urent, og derfor skabte de sugaring som hårfjerningsmetode.

Sugaring hos Wanna Shine i Rødovre er altid en god oplevelse. Vores veluddannede personale påfører sukkermassen på det område, du ønsker hårfrit, og hiver den derefter af igen med hårenes groretning ved hjælp af stofstrips. Resultatet er babyblød hud uden indgroede og knækkede hår.

Du slipper for, at din hud bliver rød, knoppet og irriteret, hvilket ellers er typiske resultater efter en barbering. Vi anbefaler, at du booker tid til sugaring tidligst 2 uger efter din sidste barbering, da dine hår minimum skal have en længde på 0,5 centimeter.

Få sugaring i Rødovre – her får du altid effektiv behandling

Du har måske prøvet hjemmevoks? Mange af vores kunder er kommet til os, fordi det simpelthen bliver for besværligt at vokse sig selv, eller fordi de produkter, man køber selv, ikke får ordentligt fat i hårene, så man bare ender med en smertefuld oplevelse uden noget resultat. Hos os bliver du hårfri hurtigt og effektivt, for vi bruger udelukkende de mest professionelle produkter og de nyeste metoder inden for hårfjerning.

Derfor glæder vi os til at byde dig velkommen på vores lyse og indbydende klinik i Rødovre, hvor vi tilbyder dig sugaring og en lang række andre skønne behandlinger. Du er meget velkommen til at ringe til os og booke tid til sugaring på telefon 36704200.

Alternativt booker du nemt og hurtigt tid til sugaring i vores online bookingsystem »

Book tid her
Kontakt