Micro-needling (SkinPen) i København -Teenage Ansigtbehandling | Hailey Bieber negle eller Glazed Donut negle?

Lycon voks – effektiv og skånsom hårfjerning nær København

Hårfjerning med lycon er en af de mest skånsomme hårfjerningsmetoder og fjerner effektivt hår helt ned til 3 millimeters længde. Hårfjerning med Lycon forgår uden strips på en af vores klinikker nær København, hvor den flydende masse påføres og derefter fjernes med et enkelt riv. Lycon er et af de mest udbredte metoder på markedet, som velegner sig til hårfjerning på sarte områder, så som brazilian, armhuler, ansigt. Hårfjerning med lycon er ikke permanent.

Lycon påføres direkte på huden, og voksen får således fat i mange flere hår end ved andre hårfjerningsmetoder. Når produktet er stivnet, hiver vi det hurtigt af, og resultatet er helt glat hud på området. Lycon metoden er derfor utroligt skånsom, idet voksen ikke klæber fast til huden, og vi kan derfor også vokse flere gange samme sted, uden at du bliver øm. Lycon er på grund af sin effektive virkning målrettet mod indgroede hår, nedsættelse af hårvækst – det nedsætter risikoen for indgroede hår efter voksbehandlingen.

Læs mere om lycon voksbehandling nedenfor, eller book din tid til hårfjerning med lycon allerede nu på en af vores klinikker på Frederiksberg eller i Rødovre. Book ved at følge linket her til vores online bookingformular » Eller ring for spørgseål elle booking på telefon 36704200.

Begge klinikker har personale med mange års erfarring. Transport og P muligheder er gode både på Frederiksberg og i Rødovre, da begge placeringer er centrale. Rødovre klinikken er i gå gang fra rødovre centrum og har gratis P mulighed ud foran klinikken. Frederiksberg klinikken ligger centralt på Rrederiksberg med gode bus forbindelser og 1/2 times gratis P på ude foran kilinikken.

Er din behandling af længere varighed råder vi vores kunder til at parkere i Kvicklys P hus på Falkoneer Alle, 2 min gang fra klinikken, hvor der er 2 timers gartis P og altid ledige pladser. Husk at stille din Easy park.

Ring til os
Kontakt

Nyd de langtidsholdbare resultater med lycon voksbehandling

Fordi hårene bliver revet ud med hårsæk, forbliver du hårfri i flere uger efterfølgende. Ud over det oplever mange, at hårene bliver mere fine og færre over tiden, og derfor er du måske en af de heldige, der ikke behøver at vokse dig særligt ofte. Modsat barbering, hvor hårene bliver skåret over og har en tendens til at gro ud og være ”grove”, bliver de revet ud med lyson voks. Det betyder også, at hårene kommer ud og er finere end ved en barbering.

Med en lycon voksbehandling slipper du for at skulle barbere dig hver eller hver anden dag, og at din hud bliver rød og irriteret, fordi skraberen er hård og river din hud op. Du slipper også for at bruge timer foran forstørrelsesspejlet med en pincet, uden at opnå et optimalt resultat. I stedet har du mulighed for at besøge vores klinik i Rødovre – 12 minutters kørsel fra København – og få fjernet dine uønskede hår hurtigt, effektivt og ikke mindst med et perfekt resultat.

Lycon kan bruges alle steder på kroppen

Uanset om du vil have en Brazilian, vokset øjenbryn, ben, overlæbe eller andet, har du mulighed for at vælge lycon hårfjerningsmetoden. Hos Wanna Shine bruger vi lycon på sarte områder og veksler mellem 2 typer af produkter alt efter din hårtykkelse.

Vores behandlere har alle sammen taget kursus hos Lycon, og vi holder os altid opdateret med nye teknikker. Vores Lycon-behandlere har allesammen mange års erfaring og fjerner effektivt hår selv på sarte hudtyper. Vi tilbyder hårfjerning i ansigtet, øre, næse, armhuler samt i intimområdet hos kvinder. Har du spørgsmål? Så ring til vores klinik nær København og hør mere om voksbehandling med lycon på telefon 36704200.

Eller book din tid til lycon voksbehandling i vores online bookingsystem allerede nu »

Book tid her