Micro-needling (SkinPen) i København -Teenage Ansigtbehandling | Hailey Bieber negle eller Glazed Donut negle?

Trendnails

Vi viderefører og præsenterer det banebrydende Trendnails system i Danmark. Trendnails er udviklet i Tyskland af professinelle negleteknikere og viderselgæs til professinelle negleteknikere, som er uddannet i systemet. Trendnails systemet giver din negletekniker mulighed for at sammensætte sit helt eget professionelle program, så du som kunde altid kan være tryg, uanset om der et tale om kunstige negle med tipper eller skabeloner, forstærkninger med gele eller Biogele & sidst men ikke mindst det poppulære gellak.

Trendnails Danmark ejes af Svetlana Chistjakova som er en af Danmarks mest erfarne, kompetente og specialiserede negletekniker. Svetlana har arbejdet med Trendnails systemet i over ti år, og har taget en lang række kurser på Trendnails’ hovedkvarter i Tyskland.

Derudover har hun allerede lært mange op i systemet i Danmark. På vores Trendnails negleskole tilbydes der kurser i alt fra manicure og pedicure med gellak til opbygning af kunstige negle, design med gele og design med 3D geleer. Derudover tilbyder vi også omskoling til vores system.

Trendnails Danmark er udelukkende specialiseret i gelesystemerne, som er de mest tilgængelige og letteste at anvende. Geleen kan holde på alle typer af negle, og har blandt andet den fordel, at man ikke behøver at fjerne materialet hver gang, men blot kan fylde op.

Man kan bygge videre på det grundlæggende gele kursus med forskellige nail art kurser, hvor man blandt andet kan lære at arbejde med 3D, farvede- og glimmer geleer og andre special effects. Desuden kan man også blive trænet op i DM negle med trendnails system. Trendnails International er et innovativt og banebrydende system, der tilbyder et komplet sortiment af professionelle negleprodukter af højeste kvalitet. Systemet er skabt af negleteknikeren Irina Kunkel, som efter 20 år i branchen besluttede sig for at udvikle et bedre og mere professionelt gelesystem, som både var nemme at anvende og meget mere holdbart. Irina Kunkels enkle og banebrydende koncept blev hurtigt populært blandt negleteknikere i hele verden, hvorfor Trendnails i dag er et af verdens mest populære systemer.

Trendnails systemet giver dig mulighed for at sammensætte dit helt eget program, hvad enten du laver kunstige negle, forstærkning med gele eller design med 3D geleer. Der findes afdelinger i Luxemborg, Grækenland, Rusland, Estland, Polen og nu også i Danmark.

Flere og flere specialister opsøger Trendnails International for at dygtiggøre sig, og takket være Trendnails erfarne negleteknikere vokser konceptet stadig verden over. Nu er Trendnails endelig kommet til Danmark, hvor der både er mulighed for at købe systemet og uddanne sig i systemet. Klik og læs mere »

Book tid her

 

Kontakt